Blåkläder

Wij maken al sinds 1959 professionele werkkleding. Tegenwoordig is Blåkläder één van Zweden’s belangrijkste producenten van werkkleding. 

 

Ons doel is om producten te maken die uw werk comfortabeler, gemakkelijker en veiliger maken. Kleding die tegen een stootje kan. We testen regelmatig onze grondstoffen om ten allen tijde een uitstekende kwaliteit te garanderen. Onze laboratoria testen slijtage, scheur- en trekweerstand, kleurechtheid en krimp. We zijn gecertificeerd volgens het ISO 9001 kwaliteitsmanagement systeem en het ISO 14001 milieuzorgsysteem. Wij vinden het van groot belang dat onze producten en onze productie zo weinig mogelijk negatieve invloed hebben op het milieu.

 

Iedere zak, naad, knoop en stof moet functioneel zijn.
Met onze eigen productie en productontwikkeling, kunnen we de functionaliteit en kwaliteit garanderen tot in het kleinste detail. Elk kledingstuk is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elke specifieke beroepsgroep op het gebied van functionaliteit en design. De juiste materialen en de juiste zakken geven u meer veiligheid en efficiëntie in uw werk. Om onze producten langer mee te laten gaan, kopen we stoffen, garens en ritsen van de meest vooraanstaande leveranciers van de wereld. Het zelf produceren geeft ons een betere controle van de kwaliteit. Ruim een miljoen kledingstukken per jaar verlaten onze fabrieken.

 

BEKIJK DE BLAKLADER COLLECTIE VIA ONDERSTAANDE LINK.

 

BLAKLADER COLLECTIE